Praguebest

Informace o zpracování osobních údajů v případě zaslání dotazu prostřednictvím kontaktního formuláře

Společnosti PragueBest s.r.o., se sídlem Vítkova 5/32, 186 00 Praha, IČ: 25770438, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 68657 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává následující osobní údaje:

a. v případě zaslání dotazu prostřednictvím kontaktního formuláře

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • dotaz

Jméno a příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo a dotaz je nutné zpracovat pro účely zodpovězení Vašeho dotazu a pro jednání o případném uzavření smlouvy. Takový postup umožňuje ust. článku 6 odst. 1. písm. b) Nařízení.

Osobní údaje budou zpracovány po dobu 1 roku a dále po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy.

Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují zpracovatelé, kterými mohou být:

  • poskytovatel webhostingových služeb, společnost TLAP s.r.o., se sídlem č.p. 19, 391 43 Běleč, IČ: 28094433,
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – výmaz Správce provede, pokud tento výmaz není v rozporu s právními předpisy nebo jeho oprávněnými zájmy,
  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • v případě zpracování prováděného na základě oprávněného zájmu Správce dle čl. 6 odst. 1. písm. f) Nařízení máte právo vznést námitku proti zpracování
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.

Tato webová stránka používá cookies

Tento web používá k poskytování služeb cookies. Jeho používáním s tímto vyjadřujete souhlas. Více informací